Welke software is onmisbaar op de nieuwe computer

 

Welke software is onmisbaar op de nieuwe computer?

 

Als je een nieuwe computer hebt is het belangrijk dat je een aantal programma’s zeker op je computer moet installeren. Wij gaan je een aantal programma’s die onmisbaar zijn benoemen.

 

Het besturingssysteem op je computer zetten

 

Een essentieel softwareonderdeel dat je op je nieuwe computer gaat zetten is het besturingssysteem. Voor je computer kun je het beste kiezen voor Windows. Je hebt Windows 8 en 10. Heb je een splinternieuwe computer dan kun je het beste Windows 10 aanschaffen. Je kunt jarenlang genieten van een goed besturingssysteem dat alle veiligheidsupdates en features heeft.

 

Het Microsoft Officepakket op de nieuwe computer installeren

 

Voor elke computer is een Officepakket onmisbaar. Documenten maken en delen wordt door bijna iedereen wel gedaan. Misschien heb je wel een programma nodig voor presentaties te maken zoals Powerpoint voor je werk. Gewoon brieven schrijven met Word behoord tot de mogelijkheden.

 

Een firewall en antivirusprogramma installeren op je computer

 

Het is belangrijk dat je de computer beveiligd zodat geen hackers bezit kunnen maken van je computer om schade aan te richten. Een goede firewall en antivirusprogramma is dan wel een must voor de beveiliging. Je wilt al je documenten veilig houden en daarom is dat onmisbaar.

 

Internetbrowser Google Chrome installeren

 

Standaard wordt bij een Windows 10 installatie de Microsoft Edge automatisch geïnstalleerd. Toch kun je beter Google Chrome installeren. Google Chrome werkt sneller en is beter beveiligd dan de Microsoft Edge. Google Chrome zorgt voor constante updates vanuit Google. Bovendien heeft Google Chrome een paar nuttige plug-ins en nog extensies. Het is onmisbaar voor je computer.

 

Een media player voor video’s en geluidsfragmenten

 

Als je op de computer bent wil je graag muziek of geluidsfragmenten afspelen en luisteren. Je zou kunnen kiezen voor de Windows Media Player.

 

Klik hier voor meer softwareprogrammas

 

©2023 Groot aanbod, lage prijzen - Software-expert.nl | Privacy statement