Wat kun je allemaal met Microsoft office

 

Wat kun je allemaal met Microsoft office?

 

De Microsoft office is een softwarepakket voor kantoor of thuis. Het programma is ontwikkeld door Microsoft. Je kunt het Microsoft Office pakket gebruiken voor Windows, Windows 10 en voor iOS en Android.

 

Het Microsoftofficepakket: de programma’s

 

Sommige programma’s die in het Microsoft Office pakket zitten zul je wellicht kennen. Word, Excel en Powerpoint. Word kun je online en offline gebruiken en is een tekstverwerkingsprogramma. Het is ideaal om documenten aan te maken. Je kunt met de Excel online of offline spreadsheets maken met formules maar ook berekeningen.

Excel is een rekenprogramma. Met de Powerpoint kun je leuke presentaties maken voor op school als je werkstukken moet maken. Bedrijven kunnen met de Powerpoint presentaties maken voor een meeting. Je hebt veel mogelijkheden met de Powerpoint. Je hebt dan nog Outlook waarmee je agenda’s kunt beheren en mails versturen.

Nieuwe pakketten die toegevoegd zijn aan de Microsoft Office

De bekende pakketten kent iedereen maar er zijn in de loop van de tijd meerdere programma’s toegevoegd. We zetten alle programma’s voor jou op een rij:

 

De bekende programma’s in Microsoft Office zijn:

 

Word

Excel

Powerpoint

Outlook

De nieuwe programma’s in Microsoft Office zijn:

OneNote

OneDrive

Teams

Sharepoint

Yammer

 

Wat kun je met de nieuwe programma’s allemaal doen?

 

OneNote zijn digitale post-its. Je kunt notities maken en je hebt dan taken. Het is handig zodat je niets vergeten kan als je met een werkstuk bijvoorbeeld bezig bent. OneDrive is handig want al jouw bestanden worden online opgeslagen zodat je deze altijd kunt gebruiken.

Het programma Teams is handig tijdens het werken als je een collega of vriend moet bellen. Je kunt dan videobellen terwijl je bezig bent. Teams is de opvolger van skype. Sharepoint is een intranet voor organisaties. Yammer is een social media platform.

 

kijk hier ovoor meer office producten

 

©2022 Groot aanbod, lage prijzen - Software-expert.nl | Privacy statement