Waarom je altijd Windows moet updaten

 

Waarom je altijd Windows moet updaten

 

Windows updaten is voor je computer belangrijk zodat deze altijd goed beveiligd is. In een complex operating system kunnen namelijk regelmatig zwakke punten opduiken. Door de veiligheidsupdates worden die gaten opgevuld. Hackers of malware hebben dan geen kans.

 

De Windows Updates voor beveiliging

 

Als je operating system werkt op de computer komen er regelmatig gaten en zwakkere punten in de beveiliging. Als je dan Windows updates laat doen gaat die deze gaten vullen zodat hackers geen kans maken op jouw computer te komen. Je computer is erdoor beter beveiligd. Malware maakt dan ook geen kans. Windows updates uitvoeren is cruciaal omdat het de veiligheid van je systeem bevorderd.

 

Windows 10 updates zijn verplicht

 

Heb je Windows 10 dan is het verplicht om de updates uit te voeren. Je kunt niet meer zelf ervoor kiezen zoals bij vorige Windows versies. Het bevordert de veiligheid voor jou en ook voor de Windows systeem. Een Windows update gaat automatisch. Je kunt hem even uitstellen wanneer je nog bezig bent maar de update wordt wel uitgevoerd.

 

Je hebt het nieuwste servicepack nodig voor de beste veiligheid

 

Als je een nieuwe computer hebt zorg altijd dat je het nieuwste servicepack op je computer hebt. Je kunt een servicepack ook bijwerken zodat je computer up-to-date is. Als je Windows 10 hebt is het belangrijk voor de updates dat je alle belangrijke beveiligingsupdates installeert. Gelukkig gaat dat nu automatisch maar zorg dat ze ook geïnstalleerd zijn.

Heb je Windows 10 of 11 dan wordt de Windows beveiliging geïnstalleerd met de nieuwste antivirusbeveiliging. Je computer wordt actief beveiligd vanaf het moment dat je de Windows start. De Windows beveiliging scant continu op malware en virussen. Dat is namelijk schadelijk voor je computer. De Windows beveiliging zal ook de beveiligingsrisico’s voor je scannen.

 

Kijk hier voor windows software

©2023 Groot aanbod, lage prijzen - Software-expert.nl | Privacy statement